Image module

Je EV-Adviseur: Rob Leurs

Opgeleid als Industrieel Ingenieur Elektriciteit / Informatica (1986) werkte ik het eerste deel van mijn loopbaan in loondienst bij grotere bedrijven, waar ik ook al snel een “fleet” driver werd. Aanvankelijk werkte ik in technisch gerelateerde functies, bij Proximus maakte ik de overstap naar HR.

Sedert 2007 werk ik als zelfstandig consultant in samenwerking met Pulso-Europe. Veelal vanuit HR ondersteunde ik bedrijven om nieuwe strategische doelen haalbaar te maken door samen aan de bepalende elementen te sleutelen: organisatie, remuneratie, processen, cultuur, leiderschap.

Toch bleef mijn technische achtergrond steeds kriebelen.  Het elektrisch rijden greep me beet. Ik volgde een opleiding tot laadpaalinstallateur, werd elektricien in bijberoep, en lesgever in laadpalen installeren!

Ik stelde vast dat de omschakeling naar elektrisch rijden in de bedrijven haalbaar is, maar toch de nodige ondersteuning nodig zal hebben om geen potten te breken tussen leidinggevenden, HR en de fleet drivers. Het is een technisch gegeven, dat voor HR afdelingen specifieke uitdagingen stelt… .

Daarbij ondersteuning bieden is nu mijn missie: samen met HR-afdelingen, de transitie naar elektrisch rijden zo vlot mogelijk laten verlopen in de Belgische ondernemingen, en bij uitbreiding voor elke nieuwe individuele elektrische driver.

Voor het klimaat kan het niet snel genoeg gaan. Zetten we er samen onze schouders onder?

Adres

Xenwix BV
Spoorweglaan 261
2610 Wilrijk

Bel ons

+32 477 225 552

Email

Registratie